CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Feest bi-j de Metworst!!

fallback image post metworst

Nog even en het karnavals gedruis barst los! Lees hier wat er is te doen in de residentie van de Metworst!

Feest bi-j de Metworst !

Nog even en dan barst in de residentie weer het feest der feesten los. De Zillwoldse karnaval staat dan weer op het programma en dat betekend feest bi-j de Metworst. Ook dit jaar is er een programma dat voor een ieder wat wils zal bieden. De rode draad in het programma is natuurlijk het karnavalsfeest, want karnaval vier je gewoon in Zillewold!

Dit jaar belooft het een joar as gin ander te worden. Prins Metwaldus de 49ste en gevolg nodigen u graag uit het karnaval 2012 samen met hen te vieren in de residentie van De Metworst, ´t Molentje in Zillewold!

Optredens alom op de buutavonden!
Pronkzittingen

Zoals gebruikelijk opent de Metworst het programma met de karnaval met haar eigen pronkzittingen. Dat wordt genieten geblazen. Het programma staat ook dit jaar weer vol geprogrammeerd met zang, dans en buut. Maar bovenal beloven het weer twee gezellige Metworstavonden te worden. U komt tocht ook? Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar maar de voorraad slinkt met rassé schreden. Nog een kaart bemachtigen? Mail even naar info@cvdemetworst.nl, wij informeren u graag!
Zaterdag
De zaterdagavond staat natuurlijk al gereserveerd in je agenda! Zo niet dan toch maar even blokkeren want op deze avond staat het feest der feesten geprogrammeerd. De Metworst organiseert op deze avond hét gekostumeerd bal in de regioNiemand minder dan de landelijk bekende band Hike zal deze avond van een stukje prima feestmuziek voorzien. De superformatie Hike, die al meer dan 11 jaar bij de Metworst staat geprogrammeerd genoot dit jaar landelijke bekendheid met hun zomerhit “Lekker in de zon”.


Dit jaar dus gewoon feesten op de zaterdagavond, lekker bi-j De Metworst! Voor de gekostumeerde feestavond is een entreebewijs noodzakelijk. Deze is verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen á € 6 (aan de kassa € 7,50). Wees er snel bij want vol is vol!

Zaal open 20:41

Zondag

De zondag staat bij De Metworst in het teken van het familiekarnaval. Na de optocht gezellig hossen, polonaise lopen en keuvelen onder het genot van de muziek van de Perfect Showband! Ook aan de kids is weer gedacht! Kortom dé place to be om de karnavalszondag samen te vieren en de entree tot deze middag is vrij! De Perfect speelt tot in de kleine uurtjes door dus laat maar komen dat familiefeest!

Zaal open: 15:41

Maandag

De maandag zal in de residentie starten met het karnavalsfeest voor de jeugd. Na afloop hiervan is het opnieuw feesten geblazen in de residentie tot we er bij neervallen. Ook deze dag heeft de Metworst de perfecte feestband gecontracteerd. De Perfect Showband zal ook deze middag voorzien van feestelijke klanken. In de programmering is er wederom ruimte voor het Zillewolds talent. Diverse acts maken met hun optreden het programma compleet. Maar met als afsluiter op deze dag het optreden van het duo Helemaal Hollands het dak gaat eraf gaan! Kortom alle redenen om ook de maandag het karnaval gewoon in Zillewold te vieren!
Zaal open voor het programma van de Metworst 15:41. Het café is uiteraard eerder geopend!
Gedurende de karnavalsdagen wordt het programma georganiseerd in samenwerking met ’t Molentje in Zillewold, gastvrijheid op z´n Boerenbest dus!

Dat alles natuurlijk bi-j de Metworst!

Een joar as gin ander!

Tot ziens bij de Metworst!