CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Familiekarnaval voor het hele gezin!

fallback image post metworst

Familiekarnaval bij de Metworst! Dat is the place to be na de geweldigde optocht die ons Zillewold ook dit jaar weer te wachten staat. Zondag na het kijken of lopen van de optocht moet je echt …

Familiekarnaval bij de Metworst! Dat is the place to be na de geweldigde optocht die ons Zillewold ook dit jaar weer te wachten staat.

Zondag na het kijken of lopen van de optocht moet je echt ff doorlopen naar ‘t Mölleke. Hier wordt, zoals we al jaren gewend zijn van De Metworst, weer het familiekarnaval gevierd.

Steeds meer mensen worden in de residentie van de jubilerende Metworstdome gesignaleerd. Kom dus ook gezellig met de hele familie dansen en hossen op de muziek van de “Millennium Showband”!

Hi Five voor het familiekarnaval 2008!
Hi Five voor het familiekarnaval 2008!

Deze band zorgt op deze middag voor een spetterend optreden voor jong én oud. Natuurlijk is er weer een podium vrijgemaakt voor de kids om er ongestoord op te kunnen dansen. Naast het lessen van de dorst kun je ook je honger stillen; de “Moes met worst” én friet staan klaar.

Kortom Familiekarnaval bij de Metworst: een feest voor het hele gezin! Gewoon doen want ook dit jaar is de entree gratis!!


Hossen en feesten tijdens hét zondagmiddagfestijn in Zillewold; het Familiekarnaval bi-j de Metworst