CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Extra centjes in de Metworstkas

fallback image post metworst

De Plus sponsoractie is inmiddels ten einde. Maandagavond tijdens het moonlightshopping waren Prins en Adjudanten aanwezig om het geldbedrag op te halen.

De checque was helaas deze avond niet gelijk inwisselbaar ...

De Plus sponsoractie is inmiddels ten einde. Maandagavond tijdens het moonlightshopping waren Prins en Adjudanten aanwezig om het geldbedrag op te halen. Door u allen is voor onze vereniging het mooie bedrag van € 179,- bij elkaar gespaard! Waarvoor namens onze vereniging natuurlijk onze hartelijke dank. Ook gaat onze dank uit naar Frank Peperkamp van de Plus Supermarkt dat hij ons in de gelegenheid heeft gesteld om deel te nemen.

Tja, toch ff met een paar Metworsten op de foto
Ruud ging gelijk maar ff gezond shoppen.

Overigens maakten deze avond de hoogheden van De Metworst en De Foekepot gelijk gebruik van het feit dat er moonlightshopping was. Niek had duidelijk nog niet gegeten van te voren en liet zich alle hapjes goed smaken. Ruud had van zijn vriendin een boodschappenlijstje meegekregen om te shoppen (maar daraover later meer in de kerstprijsvraag) En Dennis…. Dennis moest zijn vriendin afstaan aan Ruud om te zorgen dat Ruud met de juiste boodschappen thuiskwam. Want verder dan het fruit kwam Ruud zelf niet.

Silvius, zonder adjudant, die liet zich de biologische wijn prima smaken dat hij niet meer op de benen kon staan bij het maken van de foto’s.

ff lachen