CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oeuvreprijs voor Makkie veur Ruud

Makkie veur Ruud ontvangt uit handen van Metwaldus de 50ste een oeuvreprijs

Het Zillewoldse feestduo Makkie veur Ruud werd zaterdagavond tijdens hun optreden even in het zonnetje gezet. Het feestduo dat de laatste jaren de afsluitende act van de zittingsdagen voor haar rekening nam maakte dit jaar de elfde plaat in successie maar was afgelopen weekeinde tevens voorlopig voor het laatst actief tijdens de zittingsdagen. Het duo kondigde enige tijd geleden al aan het de komende tijd even rustig aan te doen. Voorzitter Pruijn sprak tijdens zijn speech lovende woorden over het duo omdat Makkie veur Ruud de laatste jaren kleur gaf aan de Pronkzittingen. "Onder jullie klanken was en is het altijd feest" zo sprak de voorzitter.

Uit handen van Prins en Adjudant ontving het duo een oeuvreprijs in de vorm van een ingelijste CD. Het duo wist de geste zeer te waarderen.

Voorzitter Pruijn haakte nog even in op het voorlopig stopmoment. Het duo gaf aan het voorlopig even rustig aan te willen doen. "Makkie veur Ruud maakt voorlopig even plaats voor nieuw aanstormend talent, wie weet wat de toekomst nog brengt", aldus het duo. Marco en Roger zijn overigens voor de Metworst nog niet verloren want achter de schermen dragen zijn net als vele andere vrijwilligers een steentje bij aan de diverse werkzaamheden die door de club tijdens, voor en na het karnaval worden verricht.

Makkie veur Ruud wordt gevormd door Marco Kraan en Roger Scholten.