CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eerste editie Bokkenbal van start

fallback image post metworst

Donderdag 11 februari 2010, dat is het zover en gaat de eerste editie van het bokkenbal van start!, Lees hier voor meer info!

Donderdag 11 februari 2010, dat is het zover en gaat de eerste editie van het bokkenbal van start!

“Alleen moar keerls gin ‘olde wieven’, “disse aovond geet ’t gebeuren! "aldus Hans Thiele woordvoerder van de organisatie (ondernemend Silvolde,red)

Na de onthulling van het carnavalsmonument op de donderdagavond alwaar alle carnavalsverenigingen van Zillewold de vlag zullen hijsen, zal dit dit evenement zijn levenslicht gaan zien. Het idee voor een bokkenbal ontstond tijdens borrelpraat dat uiteraard plaats vond tijdens een avondje ‘vrienden onder elkaar’. Dit feestje zal de vuurdoop kennen in zaal Herberg Jan en gaat hopelijk uitgroeien tot één van de spektakelstukken die het Zillewoldse carnaval rijk is.

De kids blijven thuis, de vrouwen ook of wellicht naar het Olde Wievenbal bij ´t Centrum. Alles en iedereen is welkom, als het maar mannelijk geslacht is (i-‘j mot d’r een slinger an hebben hangen). De avond wordt opgeluisterd door een aantal acts en uiteraard de nodige gezelligheid. Volgens de organisatie wordt slechts één uitzondering voor de entree van het vrouwelijk geslacht getolereerd, u raad het waarschijnlijk al, dat is uiteraard voor acts die een hoog vrouwen-gehalte hebben!


Dus niet mokken maar bokken op donderdag 11 februari, van 21.00 uur tot sluitingstijd, bij Herberg Jan! En de entree is volgens de info van de redactie gratis….