CV de Metworst

Search
Close this search box.

Duo Makkie veur Ruud weer in de studio

Volgens geruchten is het duo Makkie veur Ruud, dat al een aantal jaren vast het podium betreedt tijdens de pronkzitting van de Metworst, weer gesignaleerd bij de muziekstudio…

Volgens geruchten is het duo Makkie veur Ruud, dat al een aantal jaren vast het podium betreedt tijdens de pronkzitting van de Metworst, weer gesignaleerd bij de muziekstudio van Robin Wijkamp. De heren die twee jaren achtereen in de prijzen vielen bij de carnavalskrakercompetitie van de lokale zender Optimaal FM zouden de plannen die ze hadden voor het maken van een nieuwe CD, onlangs in daden hebben omgezet.

De internetredactie informeerde eens bij de voormalig Prins en Adjudant. "We hebben inderdaad weer de koppen bij elkaar gestoken en zijn de voorbereidingen gestart voor een nieuwe CD die naar verwachting circa half januari 2006 zal uitkomen. We kijken bovendien eens naar de nummers van de afgelopen jaren, wellicht worden deze ook nog in een nieuw jasje gegoten". aldus een altijd kritische Ruud.
We zijn zeer benieuwd wat de heren voor het komend carnaval in petto hebben.


Het duo Makkie veur Ruud

Als we de geruchten mogen geloven zal er voor het komende carnaval zelfs een ware "CD-golf" Zillewold overspoelen. De geruchten gaan, als zouden naast het duo Makkie veur Ruud, kroegbaas Eric ter Voert en de jeugdcarnaval ook een CD in voorbereiding hebben. De redactie houdt u uiteraard van de ontwikkelingen op de hoogte!