CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Duo Makkie veur Ruud brengt nieuwe karnavalskraker

fallback image post metworst
Het feestduo Makkie veur Ruud presenteert haar nieuwste karnavalskraker voor het Zillewoldse karnaval 2012!

Na een sabbatical is het Zillewoldse feestduo Makkie veur Ruud weer helemaal terug. Vorig jaar sloegen zij voor wat de opname van een nieuwe karnavalskraker een jaartje over, dit jaar komen zij terug met de karnavalskraker “dat is feest”.

Het duo wilde ook dit jaar een kraker maken die een hoog polonaise gehalte in zich had maar uiteraard ook een knipoog kent naar het komende karnaval. “Daar zijn we in geslaagd” is het antwoord van Roger Scholten. “Het lied heeft wederom een aanstekelijke melodie en refrein die je gemakkelijk mee zingt” aldus Marco Kraan.

{youtube}Eobd9QeNM_g|328|248|1{/youtube}
Maar het belangrijkste is de lol die we hebben tijdens en na het maken van een nieuwe karnavalskraker. Dit voert altijd de boventoon aldus het Zillewoldse feestduo. Het duo nam ook dit jaar de kraker weer op bij René Hissink die middels zijn bedrijf Hissink Sound Productions in Gaanderen de plaat weer van een prima geluidsopname heeft voorzien.

Makkie veur Ruud staat ook dit jaar op de pronkzitting geagendeerd bij karnavalsvereniging de Metworst in Zillewold. Het duo staat al een aantal jaren garant voor een weergaloze afsluiter van de zittingsavonden. “Ook dit jaar is het weer een feest der herkenning” alsdus de heren van Makkie veur Ruud. De pronkzittingen worden dit jaar gehouden op 10 en 11 februari 2012. “Wees erbij want het beloven weer twee geweldige pronkzittingen te worden” zo is het advies van de heren.

Het nummer van Makkie veur Ruud dingt ook dit jaar weer mee bij de diverse karnavalskraker competities en is gratis te downloaden vanaf het youtube kanaal van de Metworst of door hier te klikken.