CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dromen

fallback image post metworst

Mijn eigen wereld creëren is niet moeilijk. Liggend op bed doe ik mijn ogen dicht en vraag me af:

 

Mijn eigen wereld creëren is niet moeilijk. Liggend op bed doe ik mijn ogen dicht en vraag me af: “wat zou gebeuren als…?”

Plotseling woon ik samen met een lieve vrouw van de Blauwrode club uit Silvolde. Ze is erg sexy en ze wil heel graag dat ik de vader van haar kinderen wordt. Foekepotten en Oud Hollandse spelen bepalen het interieur. Op de achtergrond klinkt de nieuwe singel van Pantalon en Limousine. Vanavond zing ik voor de zoveelste keer “He’j Zillewold”.Het verveelt nooit. Mijn schoonouders wonen om de hoek, maar komen alleen langs als ik naar De Buurman ben.

Nog leuker wordt het als ik mensen omwissel. Niet Julius Reesing is prins Metwaldus de 50e, het is zijn evenbeeld Jhon van Beukering. De voetballer van Indisch Nederlandse afkomst. Speler geweest van o.a. Feyenoord, Vitesse en de Graafschap blijkt als Prins Jhonny van ’t Smikkeltje de Roodwitte karnavalsclub aan te voeren. Als aanvalsleider van het 1e elftal van Spcl. Silvolde, beschikt hij niet over een fluwelen trap techniek. Loopt en sjokt hij als een pinguïn, alsof hij altijd wind tegen heeft. Tevens is hij is de enige speler die uitvoorzorg alvast uitrust voordat de vermoeidheid intreed. Dit alles maakt niet uit. Jhonny gaat het onmogelijke mogelijk maken, hij schiet de Silvoldse Zwart-witte hoogst persoonlijk naar de hoofdklasse. Het is duidelijk, als Prins of spits behoef je niet te beschikken over een sixpack.

Het kan nog extremer. In een flits wissel ik, met lichaam en al, me zelf om. Ik schrik wakker. Plotseling blijk ik raad van 11 lid Mike te zijn! O jee, wat nu….

Fijne feestdagen allemaal!

A. in de Hoek