CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Drie dagen topartiesten!

Karnaval 2013 betekent drie dagen topartiesten bi'j De Metworst!

Met rasse schreden komt  de karnaval ons tegemoed. Tijd dus om officieel de geprogrammeerde acts te presenteren die ons tijdens de karnaval komen verblijden met een prima en perfect stukje muziek. Want topact's die zijn de komende karnaval volop bij De Metworst aanwezig. Hike, Perfect maar ook op de maandag weer een optreden van een populaire feestact! In dit artkelen lees je er alles over.

Zaterdag 9 februari
Nadat we de pronkzittingen op 1 en 2 februari achter ons hebben gelaten is er tijdens de karnaval op 9, 10 en 11 februari volop vertier in de residentie van de Metworst. Zo starten we op de zaterdag gewoon met de beste feestband van het jaar. Want de band die al jarenlang een vertrouwd gezicht is op het Metworstpodium is ook dit jaar van de partij. De band die deze avond de zaal zal omturnen in een grote hossende menigte heet natuurlijk Hike!

De band werd dit jaar uitgeroepen door hun collega's tot de beste feestband van Nederland en die staat gewoon bij de Metworst op de buhne!  Op deze avond hebben we geen dress-code rood wit (mag uiteraard) maar je dient wel je mooiste en origineelste karnavalstenue aan te trekken!
De voorverkoop voor Hike is inmiddels gestart maar er zijn helaas geen kaarten meer verkrijgbaar. Alle entreebewijzen zijn in de voorverkoop verkocht waardoor er aan de kassa dus geen entreebewijzen meer verkocht zullen worden.

Zondag
Heb je geen kaart voor Hike kunnen bemachtigen? Dan ben je welkom op de zondagmiddag. Op zondag gaan we gewoon verder met het familiekarnaval bij de Metworst en daarbij is de entree gratis!. Na de optocht gaat dan de Perfect Showband helemaal los. Onder het genot van een drankje kun je de polonaise lopen, een praatje maken, of gewoon helemaal uit je dak gaan tijdens deze gezellige. De heren lieten eerder de pupkes dansen maar op deze middag geeft ze d'r extra kleur an! 

Wil je erbij zijn? Dat kan want voor deze middageditie wordt zoals hiervoor vermeldt geen entree geheven. Kortom gewoon komen en meedoen met de gezellige polonaises, de feestelijke klanken van de Perfect en zo zijn er talloze redenen om een excuus te vinden om je een weg te banen naar de residentie van de Metworst. De avond duurt tot in de kleine uurtjes…

De Maandag
De maandag staat traditioneel in het teken van de malle Metworst dag. Op deze dag openen we de dag met DJ Rob Spijker. Op zijn klanken kunnen we rustig bijkomen om vervolgens in tempo ons weer aan te sluiten in het feestgedruis. Rob Spijker draait op deze dag de leukste muziek tot dat de Perfect Showband begint met waar zij de vorige avond is gestopt, namelijk het creëren van een perfecte Malle Metworst middag. Het optreden van de Perfect wordt tijdelijk onderbroken door een optreden van het feestduo – de gebroeders Ko – Deze heren hebben in hun vak ruimschoots hun sporen verdiend en scoorden de afgelopen jaren talloze feesthits. De Perfect zal de avond en de activiteiten in de residentie afsluiten in stijl!

Kortom: De Metworst is tijdens de Zillewoldse karnaval the place to be! Don't mis it! Want wi-j geeft d'r kleur an!