CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dresscode bij Pronkzitting de Metworst

fallback image post metworst

Mocht u al in het bezit zijn van een entree-kaart voor één van de pronkzittingen of u bent van plan om nog een kaart aan te schaffen, neem dan even notie van deze informatie


 

Mocht u al in het bezit zijn van een entree-kaart voor één van de pronkzittingen of u bent van plan om nog een kaart aan te schaffen, dan willen wij u toch even attenderen op het volgende…
 
Er zit namelijk één "maar" aan deze entreekaarten…….Er hangt namelijk een dress-code aan vast.
 
Een dress-code? Ja, ja een dress-code. Evenals de voorgaande jaren zouden wij het op prijs stellen dat iedereen op de pronkzittingen zich kleed in de huisstijlkleuren van de Metworst. Een wit rode kleurenzee gaat ook dit jaar de pronkzittingen weer een vrolijke kleur geven. Kom dus gekleed in het rood, het wit of het rood-wit. Een mooie rode boa, een wit overhemd, een rode stropdas alles mag, alles kan.
 
Zien we u in de zaal zitten zonder de kleuren van de Metworst, dan is de kans aanwezig dat één van onze hofdames u voorziet van een rood-witte kleur.
 
Mocht u twijfels hebben over de juistheid van uw Metworstkleuren, dan kunt u uw kostuum altijd bij kleurenwaaier houden dan kan het niet missen!
 
Een fijne pronkzitting toegewenst en….  Rood en Wit wi'j bunt d'r an verslingerd!
 
Tot de zittingsdagen!
 
Prins Metwaldus de 51ste en zien Adjudantt