CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Drescode bij pronkzittingen

fallback image post metworst

Evenals vorig jaar hebben de hoogheden van karnavalsvereniging de Metworst opnieuw een verzoek aan de bezoekers van de pronkzittingen. Prins Metwaldus…

Evenals vorig jaar hebben de hoogheden van karnavalsvereniging de Metworst opnieuw een verzoek aan de bezoekers van de pronkzittingen. Prins Metwaldus heeft inmiddels aan iedereen die een kaartje heeft weten te bemachtigen onderstaande brief verstrekt.

Zillewold, januari 2008.

Geachte Metworster/ Metworsterin,

Van harte gefeliciteerd met de aankoop van uw kaart(en) voor de jubileum pronkzitting van 25 en / of 26 januari. Na het succes van vorig jaar kunnen we er dit jaar niet meer omheen. Er zit wederom één maar aan deze entreekaart……………er hangt namelijk een dress-code aan vast.

Ja wij vragen u om in dress-code te komen. In wat??? Ja weer in dress-code. Dat wil zeggen dat wij iedereen verwachten in de huisstijl van De Metworst. Kom dus gezellig gekleed in het rood, het wit of het rood-wit. Mocht u twijfels hebben over de juistheid van uw Metworst kleuren, dan kunt u altijd de kleurenwaaier in de hoek van dit artikel raadplegen.

Wij wensen u een gezellige en fijne rood-witte pronkzitting toe.

Al ut goeie kump in drieën!
Prins Metwaldus de 45ste en zijn Adjudanten.