CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dreigbrief op secretariaat

fallback image post metworst
Gisteren is onverwachts een dreigbrief binnen gekomen op het secretariaat van De Metworst….

Gisteren is geheel onverwachts een dreigbrief binnengekomen bij het secretariaat van De Metworst. Iemand heeft het voornemen binnen afzienbare tijd Prins Metwaldus de 49e en zijn adjudant te pakken. Het secretariaat van De Metworst, evenals de lokale overheden, tasten nog volledig in het duister.

Gezien zijn ervaringen uit de Heineken ontvoering is contact opgenomen met Peter R. de Vries. In een adviserende rol heeft hij aangegeven de verdachte in bekende kringen te zoeken.
Vandaar dat zustervereniging De Foekepot van dit voorval op de hoogte wordt gesteld. Getuige hun website zijn Prins Silvius en zijn adjudant onder verdachte omstandigheden twee weken in anonimiteit ondergedoken. Ook Stichting Jeugdcarnaval Silvolde is gevraagd toelichting te geven of dit geen kwajongensstreek is van één der raad van elf-leden. Of het dreigement uit een andere onverwachte hoek komt, is tot op heden niet uitgesloten.

Mocht u de komende tijd op straat verdachte schermutselingen waarnemen of ergens restanten van pauwenveren, delen van onderscheidingen, stukken bont uit een prinsencape of andere koninklijke overblijfselen vinden, dan vragen wij u vriendelijk u te melden als getuige. De gouden tip wordt beloond met een entreekaartje voor één der pronkzittingen.

Zie hieronder een kopie van de binnengekomen dreigbrief: