CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

D’n 1e karnavalskraker

fallback image post metworst

Dit keer komt de eerste karnavalskraker van De Metworst niet van het illustere duo Makkie voor Ruud. Reeds 10 jaar stonden ze garant voor een karnavalskraker, maar nu is …

Dit keer komt de eerste karnavalskraker van De Metworst niet van het illustere duo Makkie voor Ruud. Reeds 10 jaar stonden ze garant voor een karnavalskraker. Maar juist nu bij het karnavaleske 11 is onze eigen weerboer van ’t Oosten Gerrit Vossers hen te vlug af geweest.

Afgelopen vrijdag reed onze Minister van Informatie van schrik bijna de sloot in toen hij het programma ’t Balrijk van Optimaal FM op had staan in zijn auto. Ineens was er geen normaal weerbericht meer, maar kreeg het al meer de status van Paulus Pietsma. Gerrit de man van "Goed Gaon", begon te praten over ijskoud de beste, zwoele avonden, boekingsbureaus en optredens…

Gelukkig heeft de redactie op slinkse wijze beslag kunnen leggen op dé karnavalshit van 2011 en wil er u graag deelgenoot van maken.

Oh ja Gerrit wilde ook nog wel wat kwijt voor zijn fans op de Metworstsite (het interview vond overigens plaats tijdens de kleine uurtjes van de nieuwjaarsreceptie):

* De tijd waarin de zon lijkt te wachten noemt men ook wel: de nachten.
* Als het regent in mei, is april voorbij.
* Valt de regen door het huis, dan is er vaak iets met het dak niet pluis.
* Wat nu valt, valt straks niet.
* Als je uien in je eten vindt, is er kans op harde wind.

Gerrit tijdens een live optreden in 't centrum van Zillewold

Wil je het nummer beluisteren, dat kan via onderstaande speler

{mp3}gerrit/michel_wolsink_weerintro{/mp3}
Gerrit Vossers – Weerboer van ’t Oosten