CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deur dik en dun toeleven naar de Pronkzitting!

Beste Karnavalisten,

Deur dik en dun leven we met zijn allen naar de Pronkzittingen toe. Als Zittingpresident heb ik deze avonden al menig maal in mijn gedachten…

Beste Karnavalisten,

Deur dik en dun leven we met zijn allen naar de Pronkzittingen toe!

Als Zittingpresident heb ik deze avonden al menig maal in mijn gedachten doorlopen. Net zoals dat bij menig andere deelnemer aan de Pronkzittingen het geval zal zijn. Alles wat we doen is op het moment gefocust op maar één ding, is alles geregeld zoals het zijn moet? Kan dit misschien iets anders? Moeten we dat misschien toch zo doen? Kun jij dat nog regelen? Natuurlijk kan dat, doe ik ff. De betrokkenheid bij iedereen is werkelijk geweldig! De normale dagelijkse en zakelijke beslommeringen worden met een haast nonchalant maar ook aandoenlijk schouderophalen aan de kant gezet. “Dat kump nao de karnaval wel”. Slechts één ding telt: hoe maken we het komende karnavalsfeest zo mooi en leuk mogelijk voor iedereen.

Ik droomde er zelfs al over:
Na elk optreden worden de artiesten toegejuicht als helden, de kelners lopen zich het uur uit de sloffen, de licht- en geluidsmensen laten een ware orgie van licht en geluid door de zaal golfen, de zaal is helemaal in het rood/wit, net als het publiek, de dansmarietjes worden op handen gedragen, lachende en genietende mensen in de zaal, de raad van Elf dito op het podium, Prins Metwaldus en Adjudant Heiko die de avond van hun leven hebben, deur dik en dun.

Peter Arentz
Peter Arentz, zittingspresident

Ed en Flip lachen ook, want de kelners moeten nog harder lopen. Na de pronkzitting is het één groot feest aan de bar. De Polonaise van Makkie veur Ruud loopt door de zaal. Gebakken eieren bij de familie Sprenkelder, het is één grote familie. Met een lach op het gezicht fiets ik naar huis…….

Toen werd ik wakker en dacht, shit het was maar een droom. Of was het toch echt? De meeste dromen zijn bedrog, maar niet deze. Deze droom wordt werkelijkheid.

Ik hoop dat u na aankomend weekend ook lekker doomt tijdens uw slaap.

Met vriendelijke groet, deur dik en dun, en een driewerf Alaaf!,

Peter Arentz

Zittingspresident CV De Metworst