CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De weerboer van het oosten!

fallback image post metworst
Buuten is ’t ut drie graaien, ff kieken of ik de hof al um kan spaai-jen! Of te wel de weerboer an ’t wark!

Buuten is ’t ut drie graaien, ff kieken of ik de hof al um kan spaai-jen!

Een veel gehoorde spreuk op de zaterdagmorgen voor de vaste luisteraars van het programma van moi- tut goedgoan. Bij deze kreet denkt menigeen aan weerboer Gerrit Vossers. Ja die ex zittingspresident bij de Metworst.

Zoals elders op de site al te lezen was, toog op zaterdag 7 februari een voltallige afvaardiging van de Metworst naar de optimaalstudio. De hoogheden van dit jaar, Metwaldus de 46e en gevolg, maar ook de weerboer kwamen op deze dag "lekker live" vanuit de studio de ether in.


Klik met uw rechtermuisknop op de video en kies voor afspelen
Achter de schermen maakte de redactie nog even een videootje van de meest populaire weerboer van het oosten in actie!

Klik met uw rechtermuisknop op de video en kies voor afspelen
Naast de voorspelling van het weer liet de weerboer zich op deze morgen nog even van een geheel andere kant zien. Geheel in stijl verzorgde de weerboer een felictatie op de radiozender, en wel een gezongen versie! We wilden u als bezoeker dit kunststukje zeker niet onthouden!

Wat u wellicht nog niet allemaal wist, is deze weerboer ook geheel idolaat van de Metworst. De redactie keek gisteren voor vertrek nog even op de website van weerstation Lichtenberg en zag dat de weerboer zijn voorkeur voor de Metworst wel heel duidelijk liet blijken. "Een gezellige club, doar mo-j ook lid van worden!", alsdus een vrolijk gestemde Gerrit.

Buuten was het namelijk echt drie graai-jen maar tot onze verbazing was de website bijna geheel in stijl met de Metworst, getuige de schermafdruk van zijn website….