CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De vrijdag voor karnaval

De vrijdag voor karnaval is in Zillewold overdag al volop te doen rondom karnaval. Zo veel zelfs dat Omroep Gelderland besloot om vandaag live vanuit Zillewold hun programma te presenteren

De vrijdag voor karnaval is in Zillewold overdag al volop te doen rondom karnaval. Zo veel zelfs dat Omroep Gelderland besloot om vandaag live vanuit Zillewold hun programma te presenteren. Zo startte de middag met een rondgang langs de scholen. Waarna om half 4 traditioneel de vlaggen van de drie verenigingen worden gehesen. Na het hijsen van de vlaggen waren de Metworsten toch wel een beetje koud geworden en was het tijd om De Buurman met een bezoekje te vereren. Uiteraard wel op zijn Metworstiaans ééntje met de jas an. Hierna werd de tocht voortgezet naar Ulft alwaar Rob Spijker, onze DJ op de maandag, samen met Elianne werden overvallen. Na het overbrengen van de felicitaties aan Hike ivm hun 15-jarig bestaan werd live in de uitzending het karnavalsprogramma bij De Metworst nog ff doorgenomen. Het geheel werd afgesloten met het overhandigen van een Metworst aan het presentatieduo. En naast Rob die maandag in onze residentie is, komt Elianne tijdens de optocht in het Rood-Wit onze Prinsenwagen opfleuren. Dus komt allen kijken! 
De Kleafbult gaf er kleur an vandaag De X-waldussen wensen De Buurman succes! Helahola de vlag is in de top!
Onze Bob de Bouwers live op de radio Ook de Prinsen mogen hun zegje doen Opening buutavond Foekepot een succes!
@Spijkertijd ff het programma doornemen Hoppa eet smakelijk! Ennatuurlijk Gerrit die ff het weer voor zondag voorspelde.