CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Vaak bu’j te bang auto

fallback image post metworst

Ja ja, jullie lezen het goed, in navolging van de golfkar vorig jaar hebben ook dit jaar de Prins en de Adjudanten de beschikking over een rood-witte wagen. De Vaak bu’j te bang mobiel.

De vaak bu'j te bang mobiel

Ja ja, jullie lezen het goed, in navolging van de golfkar vorig jaar hebben ook dit jaar Prins en Adjudanten de beschikking over een rood-witte wagen. De Vaak bu’j te bang mobiel. Afgelopen vrijdag tijdens de nieuwjaarsreceptie werd deze wagen onthuld door de 3 hoogheden.

Ze hadden de dagen ervoor flink lopen schuren, spuiten, boenen, lakken, nog een keer boenen en stickers geplakt. Maar het resultaat mag er dan ook zijn. Het wekte gelijk jaloerse blikken op van de Metwaldus de 46ste en zijn adjudanten. Als echte macho’s gingen ze zo tegen de klok van tweeën en met minus 11 graden op de thermometer naar buiten.

De onthulling. De wagen is nog gehuld in landbouwplastic

De onthulde wagen

In ontbloot bovenlichaam namen ze nog net ff adjudant Niek mee voor de foto. Het zijn net een stel chippendales. Maar niet alleen Metwaldus de 46ste en zijn adjudanten konden hun ogen niet geloven. Ook Prins Silvius en zijn ceremoniemeester kwamen de wagen keuren. Ze hadden een SMS-je van Dennis ontvangen en wilden de wagen waarin ze vervoerd gaan worden naar de wagenbouwers toch echt wel ff zelf van dichtbij bewonderen. Met volle tevredenheid omarmden ze de wagen. Ze vroegen nog wel ff aan de adjudant van de Rooie Vogels, Rob Donderwinkel, om te checken of de banden oké waren.

Ook Rob kon alleen maar bewonderingswaardige blikken naar de auto gooien. Dus binnenkort kun je hem tegen komen, de rood-witte vaak bu’j te bang mobiel. Deze auto is mede mogelijk gemaakt door Jaap Kock die daarmee de eerste onderscheiding van de Prins en adjudanten heeft verdient. Oud P&A als echte chipendales voor de wagen
De adjudant van de Rooie Vogels keurt de winterbanden De Foekepot sloot de wagen meteen in haar armen