CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Pronkzittingen komen eraan!

Aankomend weekend is het dan zover: de Metworst Pronkzittingen komen er weer aan…..

Aankomend weekend is het dan zover: de Metworst Pronkzittingen komen er weer aan! De Pronkzittingen van de Metworst zijn het paradepaardje van de vereniging. Met kwaliteit hoog in het vaandel zijn deze zittingen al jarenlang nagenoeg tot compleet uitverkocht, hetgeen bevestigd dat ook het publiek het geboden programma goed waardeert. Ook dit jaar gingen de kaartjes als warme broodjes over de toonbank, het schijnt dat alleen voor de vrijdagavond nog enkele kaartjes beschikbaar zijn. Wees er dus snel bij! Metwaldus de 49ste Bertus Hogeweide en zijn Adjudant Toon Bouwmeester heten u graag van harte welkom met hun motto: Un jaor als gin ander.
De grotendeels vernieuwde programmacommissie heeft ook voor de komende edities alles uit de kast gehaald om u een prachtig gevarieerd en dolkomisch programma voor te schotelen. De nieuwe jongste dansgarde zal haar kunnen vertonen, alsook de Malle Metworst Meiden.

Uiteraard zijn Metwaldus de 4ste en zijn Adjudant Toon ook van de partij...
De jongste dansgarde zal haar kunnen vertonen....

De Kroezenhökers zullen als vanouds voor de muzikale omlijsting zorgen en de Metworstband zal haar geheel vernieuwde repertoire ten gehore brengen. Ook zullen er de nodige komische buuts zijn. Onder andere Bremske zal zijn opwachting maken en ook de Raad van Elf heeft een verrassing in petto. En natuurlijk zijn daar de nodige andere verrassingen. Een en ander aan elkaar gepraat door de nieuwe Zittingspresident Robbie Nas. Kortom: vanaf het begin met de inmiddels traditionele spectaculaire intocht tot aan het eind met de spetterende afsluiting door Makkie veur Ruud staat het programma weer bol van het entertainment. En op zaterdag is er bovendien nadien nog een grandioze afterparty in het cafe van "t Mölleke. Uiteraard alles goed verzorgt door de staf van Gerwin, Ed en Jennifer. Ut worden Zittingen als gin ander!

De Kroezenhoekers voor het nodige dweilwerk....

De Mband is uiteraard ook van de partij...

Bremske heeft ook weer het een en ander te vertellen...

Ook de Malle Metworst Meiden zijn weer van de partij....