CV de Metworst

Search
Close this search box.

De optocht kump d’r an!!

Ook bij De Metworst zijn de voorbereidingen voor de grote optocht van zondag 3 februari inmiddels in volle gang. Al jaren…

Ook bij De Metworst zijn de voorbereidingen voor de grote optocht van zondag 3 februari inmiddels in volle gang. Al jaren trekken wij daarin in mee met een prinsenwagen welke van ver af al te zien en te horen is.

Eén hossende en swingende menigte onder andere bestaande uit Prins Metwaldus, Adjudanten, Raad van Elf, Zittingspresident, Ceremoniemeester, Dansmarietjes en PR team zijn elk jaar op en rondom deze mooie prinsenwagen te vinden. In het kader van 44 jaar Metworst vonden de “prinsenwagen bouwers” dat er een nieuw trekkend voertuig voor de prinsenwagen moest komen dit jaar.


Leo, Paul en Bert, de bouwers van de Prinsenwagen

Niet dat er wat mis is met elk jaar een spiksplinter nieuwe Mazda van Te Kaat voor de prinsenwagen ( menig man zou elk jaar een nieuwe auto willen hebben) maar een nieuw trekkend voertuig als herinnering aan het jubileum moest er komen. Volgens ons wordt de prinsenwagen het juweeltje van de optocht op 3 februari.

De redactie van de deze website is afgelopen zaterdag even wezen kijken en heeft een paar kiekjes gemaakt van de prinsenwagen bouwers en het nieuwe trekkende voertuig.