CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De nieuwe Vastelaovendpos

fallback image post metworst

Zondag j.l. is de vernieuwde Vastelaovendpos weer bezorgd in Zillewold…

Zondag jl is de vernieuwde Vastelaovendpos weer bezorgd in Zillewold en buitenbgebied. In zaal Kolks werd onder grote belangstelling van onder anderen de hoogheden van De Jeugd, Foekepot en Metworst de uitgave van 2011 gepresenteerd middels een hilarische Powerpoint presentatie. Echter niet nadat scheidend hoofdredacteur en mediatycoon Ton Sanders uitgebreide dankwoorden ontving van PO Erwin Visser namens de VP redactie en Ibe Bongers namens de voorzitters van de 3 verenigingen. Beiden roemden de samenwerking met Ton en zijn inzet gedurende het laatste decennium als hoofdredacteur van de VP.
Als afscheidskado ontving Ton nog een mooie muurplaat met een compilatie van alle uitgaven waaraan Ton had meegewerkt.

Ze staan er alweer fris bij op de vroege zondagmorgen...

Hierna was het dan de beurt aan de presentatie van de huidige uitgave van de VP. Middels een hilarische presentatie werden alle vernieuwingen van de 2011 uitgave even op een rij gezet, evenals de diverse onderwerpen welke deze uitgave compleet maken. Mocht u deze uitgave niet in uw bus gekregen hebben, kunt u middels deze link de gehele VP 2011 downloaden, want dit ultieme leesplezier willen wij u natuurlijk niet onthouden! Wilt u ook de kleurplaat downloaden? Dit kan via de website van het jeugdcarnaval
De Prinsen en Adjudanten kregen na de presentatie uit handen van Ton nog een mooie gekleurde muurplaat met de voorpagina van de 2011 editie als herinnering.

Metworst CEO Ibe heeft mooie woorden voor Ton... Als dank voor zijn inzet de afgelopen 16 jaar...
Alle Prinsen en Adjudanten met Mediatycoon Ton... Alweer een mooie herinnering voor aan de muur...