CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De nieuwe van Makkie veur Ruud is uut!

fallback image post metworst
De nieuwe van Makkie veur Ruud is uut! Download het nieuwste nummer van het Zillewoldse feestduo voor het komende carnaval zodat je kunt mee zingen met dit feestnummer!

Met de carnaval in aantocht lanceerde het feestduo Makkie veur Ruud de nieuwste kraker uit hun repertoire. Kortom de nieuwe van Makkie veur Ruud is uut!

Deze kreet schalde op 16 januari 2010 door de ether via het programma Van mo-j tot goed goan. Wat maak i-j mien toch now! Dit is de titel van het nieuwste feestnummer van het Zillewoldse carnavalsduo Makkie veur Ruud.

Marco Kraan en Roger Scholten die dit duo al voor het negende jaar vorm geven gaan met dit nieuwe lied de carnaval in van Zillewold en omstreken. In een eerste reactie waren de heren zeer tevreden over het resultaat. "Het is voor ons een mooi lied geworden. We hopen dat zoveel mogelijk mensen dit liedje gratis via de site van de Metworst zullen downloaden opdat men allen met het nummer lekker mee kan deinen tijdens de karnaval, want vaak bu’j te bang!", aldus de heren.

Klik op het logo om het nummer te downloaden!

Het nummer van het Zillewoldse feestduo is via de site van de Metworst gratis te downloaden door op het bovenstaand logo te klikken. Er verschijnt dan een pop-up scherm waarna je het nummer kunt downloaden. De songtekst van dit nummer kun je hier downloaden

Veel luisterplezier!