CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De nieuwe Makkie veur Ruud

De nieuwe kraker van Makkie veur Ruud via deze link kun je het nummer gratis beluisteren en uiteraard downloaden!

Voor het Zillewoldse duo Makkie veur Ruud wordt het een bijzondere karnaval dit jaar. Het duo nam dit karnvalsjaar hun 11e carnavalslied op in successie. Dit jaar is het nummer getiteld: In Zillewold is't karnaval! Het Duo dat al geruime tijd de pronkzittingen afsluit weet ook dit jaar met een aanstekelijke deun een prima lied op de planken te leggen. Ook dit jaar ging het duo de studio in bij René Hissink in Gaanderen. 

Het duo dat al jaren de pronkzittingen omzet in een hossende menigte,  zal ook dit jaar bij de Metworst optreden tijdens de pronkzittingen. "We zetten ook dit jaar weer ons beste beentje voor maar dan wel voor de voorlopig laatste keer", alsdus  het  Zillewoldse feestduo. Zoals het duo vorig jaar al aankondigde zal dit voorlopig het laatste optreden zijn in de serie die het bij de Metworst heeft neergezet. "Wie weet wat de toekomst nog brengt maar we zullen een stapje terug doen". Makkie veur Ruud bestaat uit Marco Kraan (Makkie) en Roger Scholten (Ruud).

De nieuwe kraker van Makkie veur Ruud kun je via deze pagina gratis downloaden en beluisteren.  Klik op de button om het te luisteren of klik er met je rechtermuisknop  om het te downloaden. Veel luisterplezier

Deze download wordt je aangeboden door Makkie veur Ruud en CV de Metworst

mt_ignore

Klik op de button om het lied te beluisteren of klik met je rechtermuisknop op de button en kies voor link opslaan als.. om het nummer te downloaden!