CV de Metworst

Search
Close this search box.

De’n aswoensdag

Op de woensdag na het karnaval is het tijd voor bezinning. De eersten pakken hun normale werkzame leven weer op. De anderen luieren nog wat uit.

Op de woensdag na het karnaval is het tijd voor bezinning. De eersten pakken hun normale werkzame leven weer op. De anderen luieren nog wat uit en om 19.00 uur meldt De Metworst zich weer in de kerk. Tijd om een askruisje te halen en in gedachten te verzinken over de afgelopen karnavalsperiode. 

Na de kerk gaan we met z'n allen nog ff naar de residentie, alwaar het haring happen (en dit jaar ook koekhappen) begint. Maar niet voordat voorzitter Peter ff teruggeblikt heeft op de afgelopen karnavalsperiode onder leiding van het geweldige duo Julius en Lars. Wat een feestmakers waren deze 2, elke activiteit gingen ze lachend voorop in het feestgedruis en meestal deden ze ook nog eens de deur op slot. 

Daarnaast bedankten ook de dansgardes P&A en gaven ze hen en de begeleiding van de dansgardes lekkere cadeautjes. Ook onze Minister van Informatie en zijn vrouw werden nog bedankt voor het actueel houden van de site tijdens het karnaval met diverse foto's en filmmateriaal. De wagenbouwers, die dit jaar met een iets uitgedunde groep, volop vertier hadden en een welverdiende vierde plek in de optocht. Makkie veur Ruud die 2e waren geworden bij Optimaal FM. 

Tot slot bedankte Gerwin en Ed, ook iedereen van De Metworst voor hun geweldige hulp in de afgelopen periode. In het bijzonder werden onze BOB-ers Gert Jan en Jurgen nog ff in het zonnetje gezet. Zij hadden met z'n 2-en in de afgelopen periode de zaal als vrijwilligers voorzien van een grote nooduitgang, zodat het feest voor iedereen door kon gaan. 

En na alle bedankjes was het natuurlijk gewoon tijd voor een lekker harinkje. 

Klik hier voor de foto's

Enkele wagenbouwers, voorzien van bier en askruisje  Peter bedankt Julius en Lars voor hun geweldige inzet Nog eenmaal wandelen…
Ook Pastor Guus laat zich de haring smaken Ed, dit jaar aan de rolstoel gekluisterd, kwam ff een harinkje happen met P&A. Gert Jan en Jurgen met hun cadeau van 't Molentje voor hun diensten.