CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Metworst gaat Rot Weiss

Zaterdag 28 januari hebben enkele Metworsten en Metworsterinnen de trein gepakt richting het Walhalla van het Rood-Witte karnaval: Köln. Hier aangekomen…

Zaterdag 28 januari hebben enkele Metworsten en Metworsterinnen de trein gepakt richting het Walhalla van het Rood-Witte karnaval: Köln.

Hier aangekomen bleek dat dit echt DE stad is om als Metworst te vertoeven! Het werd ze gewoon rood-wit voor de ogen, want alles, maar dan ook echt ALLES was in de huiskleuren van onze vereniging. Overal hingen versieringen voor de komende 4 dolle dagen en het was ook helemaal niet gek om nu al verkleed over straat te lopen.

De missie van deze reis was om ideeën op te doen voor kleding voor het bestuur, de raad en andere aanverwanten. En deze missie is zeker geslaagd.

In een winkel van ruim 2500 m2 hebben ze zeker 2 uur rond gehuppeld en ook nog ff getest of de kleedhokjes bestemd waren tegen zoveel Metworst geweld (en die waren best krap als je er met z’n 2-en in staat).

Ze hadden ook aan de PR gedacht voor onze eigen vereniging en hebben her en der wat posters opgehangen van onze eigen HI-Karnaval op zaterdag 25 februari en van de nieuwe cd van “Makkie veur Ruud”.

Aan het einde van de dag konden ze natuurlijk Köln niet verlaten zonder eerst een kroeg van de binnenkant te bekijken. En waar kun je dan beter terecht dan in eentje waar een rood-witte zustervereniging al lekker aan het feesten is? Eén van deze heren hebben ze op de foto gezet met Sandra-2, want misschien is die kleding van hun ook wel wat voor onze raad ;o)

Al met al een zeer geslaagde dag waarvan ze zeggen: volgend jaar gaan we weer!