CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Metworst de lente door

fallback image post metworst

Het karnaval mag dan wel afgelopen zijn, maar het feesten hebben de Metworsten niet achter zich gelaten.

Ibe Bongers zag deze lente Abraham voorbij komen

Het karnaval mag dan wel afgelopen zijn, maar het feesten hebben de Metworsten niet achter zich gelaten. Zo viel er voldoende te beleven de afgelopen lente.

Allereest was daar eind maart het meiboom zetten bij het huis van onze Minister van Informatie en zijn vrouw Chantal. De nieuwe aanbouw werd voorzien van meiboom en toepasselijk gedicht en moest uiteraard gelijk verteerd worden met een koel flesje bier. Daarna was het de beurt aan Ibe Bongers, hij vierde op de 8ste april samen met de Metworsten in onze residentie met muziek van P&A zijn 50ste verjaardag.

De Metworst meiboom in de top bij onze Minister van Informatie Ibe kreeg heel toepasselijk een fiets cadeau van De Metworst voor zijn 50ste verjaardag

Op 22 april toog De Metworst met een bus van sponsor OTC Tours richting Lievelde, alwaar Raad van Elf lid Mark Sprenkelder en zijn Anne in de achtertuin in een grote tent hun bruiloft vierden. Op 21 mei werden we weer verwacht in onze residentie ’t Molentje. Dit keer was het secretaris Jos Onstein die zijn 50ste verjaardag samen met De Metworsten vierde.

Mark en Anne trouwden in een gezellig partytentje in de achtertuin Bij Jos kwam Abraham ook om 12 uur ff snel een bezoekje brengen.

En de laatste 2 feesten werden gevierd in de maand juni. Allereerst gaven Raad van Elf lid Mike Lenderink en voormalig dansmarietjesbegeleidster Dagmar elkaar het jawoord op 10 juni. Om vervolgens de lente festiviteiten af te sluiten met waarmee we begonnen waren: het plaatsen van een meiboom. Dit maal bij onze eigen residentie waar de eigenaren de tuin eens flink onder handen hadden genomen.

Mike en Dagmar verstrengeld in elkaars liefde Een ook onze residentie werd voorzien van een meiboom.

met dank aan de diverse fotografen voor bovenstaand beeldmateriaal, waar zouden we zijn zonder de mobiele telefoons…)
Op naar de volgende feesten.