CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De makers van het Metworstbiervat

Zoals u tijdens de spectaculaire presentatie van Metwaldus de 45ste heeft kunnen zien op 11 november jl. is er een prachtig biervat binnen gedragen door de familie Steverink.

Zoals u tijdens de spectaculaire presentatie van Metwaldus de 45ste heeft kunnen zien op 11 november jl. is er een prachtig biervat binnen gedragen door de familie Steverink. Zo’n vat komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen, u kunt het niet uit een boom plukken of even (nog?) niet via internet bestellen. Nee, een dergelijk fraaie creatie moet natuurlijk wel even gefabriceerd worden.
Nu hebben wij bij De Metworst het geluk om enkele bijzonder handige en actieve bouwers in huis te hebben: Big Bob en Little Bob. Het probleem is echter dat Little Bob liever niet herkend wil worden op foto’s, vandaar dat we voor zijn ogen maar even een zwart balkje hebben gezet uit privacy overwegingen. Little Bob kreeg namelijk van zijn moeder Corrie en broer Stefan (hun achternamen mogen wij uit privacy overwegingen niet onthullen, red.) de opmerking dat hij meer met De Metworst bezig is dan met het helpen op de boerderij nabij de Daklozenweide (een meer exacte lokatie mogen wij uit privacy overwegingen niet onthullen, red.). Tevens gaf Little Bob de voorkeur aan om vanaf heden met de bijnaam ‘Nico" aangesproken te willen worden (meer bijnamen mogen wij uit privacy overwegingen niet onthullen, red.). Maar dat alles neemt niet weg dat Big Bob en Raad van Elf lid Little Bob (een exactere aanduiding van zijn functie bij De Metworst mogen wij uit privacy overwegingen niet onthullen, red.) wederom een strak resultaat neergezet hebben, dat u ook tijdens de komende pronkzittingen weer zult kunnen aanschouwen. Hulde!!!