CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Lidmaatschapskaart

fallback image post metworst

Tijdens de nieuwjaarsreceptie mochten de eerste leden van CV De Metworst het nieuwste hebbedingetje in ontvangst nemen. De officiële lidmaatschapskaart van CV De Metworst.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie mochten de eerste leden van CV De Metworst het nieuwste hebbedingetje in ontvangst nemen. De officiële lidmaatschapskaart van CV De Metworst.

De overige leden ontvingen hun kaart in de loop van januari. En volgens enkele ondernemers is het nu al een succes! De eerste aankopen zijn reeds gedaan met de lidmaatschapskaart.

Onze leden worden dus voortaan nog meer in de watten gelegd door CV De Metworst. Ze hadden al voor € 14,- al gratis toegang tot de pronkenpresentatie in november en de grote pronkzittingen tijdens het karnaval. Maar nu met de lidmaatschapskaart kunnen ze nog meer voordeel behalen.
Mede dankzij de bereidwillige medewerking van een viertal Zillewoldse bedrijven te weten:

 

Nelles, onze laatste aanwinst op winkelgebied, gevestigd aan de Oude Dinxperloseweg 74 nabij het huis van Metwaldus de 40ste. In dit kleine gezellige winkeltje is alles biologisch wat de klok slaat. Dus voortaan hoeft u voor heerlijk voedsel niet meer stad en land af te zoeken. Bij biologische boeren kan het dier nog echt dier zijn. De ossen grazen in ruime weides vol klaver samen met de kalveren, de varkens wroeten in een modderpoel en de kippen scharrelen wat af. Doordat de dieren gezond leven en goed voedsel krijgen, verhoogt dat hun natuurlijke weerstand en hebben zij weinig medicijnen nodig om gezond te blijven. Het vlees dat wij dan eten is vlees in de meest pure vorm. En dát proef je!

Het assortiment bij Nellis
Een lekker stukske kaas kun je er ook krijgen De winkel is elke zaterdag open van
09.30 uur tot 16.00 uur.
U ontvangt op vertoon van uw kaart eenmalig 10% korting op een pond verse worst.
Meer weten over Nelles? Klik hier
 

Welkoop – De Olde Bond, moeten we nog wat over deze winkel zeggen? In menig Zillewolds karnavalsnummer komen ze voor. Voor elk wat wils, lekker winkelen in een gemoedelijke sfeer waar men nog een praatje kan maken onder het genot van een gratis bakske koffie. En natuurlijk organiseren ze door het jaar heen ook diverse leuke activiteiten zoals onder andere de dag van het platteland. Tijdens de karnavalsperiode ruimen ze een groot gedeelte van de winkel in met de nieuwste mode op karnavalsgebied.

Erwin en Riet tussen het karnavalsassortiment
Maar wist u dat u ook on-line uw karnavalskleding bij hun kunt bestellen? Gewoon ff klikken op de button van de Welkoop aan de rechterkant van deze pagina.

U ontvangt op vertoon van uw kaart eenmalig 10% korting op een karnavalsartikel naar keuze.
Meer weten over de Welkoop? Klik hier

 

Tuincentrum Steentjes, sinds 1929 is Tuincentrum Steentjes gevestigd net buiten de bebouwde kom van Silvolde aan de Oude Dinxperloseweg. Begonnen als kwekerij van o.a. rozen en fruitbomen maar inmiddels uitgegroeid tot een tuincentrum van deze tijd met een zeer breed assortiment, waarbij service en een persoonlijk advies hoog in ons vaandel staan. Een overzichtelijk bedrijf met 1500 m2 kamerplanten, snijbloemen, potterie e.d. Een ruimte van 500 m2 met visueel aantrekkelijke buitenplanten en buiten potterie. Een kweekkas van 1500 m2 voor het opkweken van de perkplanten en 1200 m2 buitenterrein met heesters, vaste planten, klimplanten, waterplanten etc.

Voor een mooi bosje bloemen moet je naar Steentjes toe!

Dit alles in ons eigen Zillewold. Natuurlijk zijn ze ook bekend van de mooie rood-witte bloempjes die tijdens de pronkzittingen op de tafels staan bij De Metworst.

U ontvangt op vertoon van uw kaart eenmalig 10% korting op een bos bloemen naar keuze gedurende de actieperiode 01 maart 2011 t/m 01 juni 2011.
Meer weten over de Tuincentrum Steentjes? Klik hier

 
Zalencentrum ’t Molentje, ook de eigenaren van onze residentie doen een duit in het zakje voor de leden. Niet alleen tijdens het karnaval kun je hier prima vertoeven, ook de overige dagen van het jaar kun je hier een goed feest bouwen. Sinds jaar en dag is ’t Molentje een ontmoetingsplaats voor jong en oud. In het Grand Café is plaats voor iedereen. Daarnaast biedt ’t Molentje alle mogelijkheden die u mag verwachten van een zalencentrum. Van een intiem avondje met de familie, tot een groots opgezet feest voor iedereen die u kent; ’t Molentje draait altijd voor u! Een sfeerbeeld uit 't Molentje tijdens het karnaval in 2010
U ontvangt op vertoon van uw kaart eenmalig een gratis kop koffie op de stand van de voorjaarsbeurs 11-12-13 maart 2011.
Meer weten over de Zalencentrum ‘t Molentje?Klik hier

Lid worden van CV De Metworst klik dan hier