CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Lidmaatschapskaart jeugd

CV De Metworst brengt opnieuw de lidmaatschapskaart voor de jeugd uit

Wegens succes herhaald en opnieuw in bedrijf!. Dat geldt voor de lidmaatschapskaart van CV de Metworst speciaal ten behoeve voor de jeugd in de leeftijd van 18 t/m 21 jaar!. 

Evenals vorig jaar verlengen we dit jaar wederom de actie met het lidmaatschap voor de jeugd. Wat houdt dat ook al weer precies in? Het is eigenlijk heel simpel. Onze jeugdleden worden opnieuw flink in de watten gelegd. 

 

Voor de prijs van 10 euro ontvangt het lid in spe een entreekaart voor de feestavond met als topact de beste feestband uit Nederland Hike. Daarboven op doen we er nog een consumpiemunt bij en als klap op de vuurpijl ook nog eens 10% korting op de karnavalskleding bij de Welkoop Olde Bond in ons Zillewold. Kortom een aanbieding om u tegen te zeggen!

Hoe gaat het aanmelden precies in zijn werk voor jeugdlidmaatschap?

Simpel! Klik hier en download het inschrijfformulier. Vul het in en deponeer het in de brievenbus bij onze secretaris. Uiteraard mag je het ook ingevuld en ondertekend retourneren aan ons mailadres: info@cvdemetworst.nl. Wij registreren je lidmaatschap en zorgen voor de rest?

Niet moeilijk gewoon doen dus en bespaar!

Karnaval geet goed a'j ut samen doet!