CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De karnavalsspreuk van Metwaldus!

Hoogheid Prins Metwaldus in eigen persoon, uiteraard vergezeld van zijn Adjudant Heiko, gaan met ingang van 5 februari 2007 tot…

Hoogheid Prins Metwaldus in eigen persoon, uiteraard vergezeld van zijn Adjudant Heiko, gaan met ingang van 5 februari 2007 tot aan de karnaval hun onderdanen toespreken via de radio.

Iedere werkdag zal Metwaldus in het programma "Spijkertijd" van Optimaal FM, zijn onderdanen op een spreuk tracteren. De spreuken kunnen bij voorbaat al als legendarisch worden beschouwd. Metwaldus met zijn altijd scherpzinnige humor verteld: "Mien spreuken veur alle karnavalisten die Zillewold tijdens de karnaval aandoen, bunt oaveral bruukboar. Ze hebt een boodschap in zich die now en dan ook nog bunt veurzien van een dosis humor, deur dik en dun te gebruuken dus", aldus Metwaldus.


Prins Metwaldus en zien adjudant!

Luister derhalve naar het programma "Spijkertijd" van Optimaal FM tussen 15:00 uur en 18:00 uur. Voor de onderdanen die de spreuken van Metwaldus niet willen missen geven we hier de frequenties alwaar u dit radiostation kunt beluisteren:

Achterhoek (Zillewold en omstreken): 94.7 FM of op de kabel 105.4
Liemers (De kant van Waskupenstad en Zevenaar en omstreken): 105.6FM of 97.8 FM