CV de Metworst

Search
Close this search box.

De jubileum pronkzittingen komen eraan!

fallback image post metworst

Een evenement als de jubileum pronkzittingen bij De Metworst organiseer je niet in je eentje! Je hebt nodig…

Een evenement als de jubileum pronkzittingen bij De Metworst organiseer je niet in je eentje! Je hebt een mooie grote zaal nodig, je maakt afspraken met de kroegbaas, zaalversierders moeten er zijn, podiumbouwers, mensen die de gasten ontvangen, professionals die voor licht en geluid zorgen, enthousiastelingen die sponsors benaderen en een boekje maken, karnavalisten die optreden met hun act, dansmarietjes die al maanden voorafgaande aan deze avond aan het oefenen gaan, een programma commissie, de Kroezenhøkers om de zaak aan elkaar te spelen, een zittingspresident, ceremoniemeester, Raad van Elf en uiteraard… Prins Metwaldus de 45ste met zijn Adjudanten.


Ibe Bongers

En vele tientallen enthousiastelingen die allemaal meewerken aan de “De Pronkzitting bij De Metworst” Onze pronkzittingen hebben een plaats verworven binnen de Zillewoldse gemeenschap en daar zijn we als vereniging blij mee en trots op. Komende vrijdag 25 januari en zaterdag 26 januari is het weer zover en gaan we met z’n allen genieten van de jubileum pronkzittingen.

Normaal gesproken zijn onze zittingen al top maar voor het jubileum doen we er en een schepje bovenop. Ga er maar eens lekker voor zitten en laat het bonte sprankelende spektakel van humor, dans, muziek en zang over u heen komen. Nog géén entreebewijs gekocht voor één van beide avonden?? Er zijn nog beperkt kaarten verkrijgbaar bij ’t Mölleke en de Welkoop, wees er dus snel bij!

Met mij hopen Prins Metwaldus de 45e en zijn gevolg u dan te mogen begroeten!

Een driewerf alaaf en tot komend weekend!!

Ibe Bongers
Voorzitter