CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De jubileum DVD/CD is uit!!

fallback image post metworst

De Jubileum dvd/cd is vanaf heden verkrijgbaar! In het kader van het 44-jarig bestaan van karnavalsvereniging De Metworst wordt dit jaar een unieke dvd/cd uitgegeven…

De jubileum DVD/CD is uit!

De Jubileum dvd/cd is vanaf heden verkrijgbaar! In het kader van het 44-jarig bestaan van karnavalsvereniging De Metworst wordt dit jaar een unieke dvd/cd uitgegeven in één verzamelbox.

Een must have voor een ieder die onze vereniging een warm hart toedraagt!

Deze verzameling van een stuk historie over de afgelopen 44 jaar is ook bedoeld als kennismaking met De Metworst voor degenen die wellicht wat minder bij de carnaval dan wel onze vereniging betrokken zijn.

De jubileum DVD/CD is uit!
Het collectersitem voor en tijdens het komend jubileumjaar!

Een unieke gelegenheid om een stuk sfeer, uitstraling en nostalgie van onze jubilerende vereniging te aanschouwen en te proeven.

Vanaf nu heeft u de mogelijkheid om een collector’s item in uw bezit te krijgen voor de symbolische prijs van € 11,-. Uit diverse reactie’s is al gebleken dat de belangstelling enorm is. De oplage is echter beperkt. Wees er dan ook snel bij!

De jubileum dvd/cd is verkrijgbaar bij onze residentie ’t Molentje en de Welkoop/Olde Bond. Op korte termijn komt op de website een bestelformulier beschikbaar. U kunt zich echter nu al verzekeren van een exemplaar door een email te sturen naar het mailadres info@cvdemetworst.nl. Vergeet daarbij niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden!

Verder is de jubileum dvd/cd (mits niet uitverkocht) verkrijgbaar op onze receptie van 12 januari a.s. aanstaande en op onze pronkzittingen van 25 en 26 januari a.s.