CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De jaarlijkse potstootavond komt er weer aan!!

Zaterdag 23 december is het weer zover. De Potstootavond van CV de Metworst. Win jij dit jaar het "Metworst-servies"…

Het jaar loopt weer ten einde, de oliebollenverkoop was weer super en de oliebollen smaken nog altijd goed. Kerst en de jaarwisseling komen er weer aan. Dit betekent dat er ook weer een gezellig avond aan zit te komen bij CV de Metworst. Traditioneel wordt de avond gevuld met een gezellig, spannend en avondvullend potje biljart.Het jaar loopt weer ten einde, de oliebollenverkoop was weer super en de oliebollen smaken nog altijd goed. Kerst en de jaarwisseling komen er weer aan. Dit betekent dat er ook weer een gezellig avond aan zit te komen bij CV de Metworst. Traditioneel wordt de avond gevuld met een gezellig, spannend en avondvullend potje biljart.

Op vrijdag 23 december zal er weer gestreden worden voor het alom bekende “Metworst-servies”. Dit 10-delige servies is voorzien van handtekeningen van Metwaldus de 46e tot de 53e. Laatst genoemde heeft vorig jaar, na meerdere jaren Johnnie van Ree van de troon gestoten. Wie zal dit jaar Erik ter Voert kunnen verslaan? Zal Johnnie zijn prijs weer terug winnen nu Erik X-waldus is geworden? 

Om 21.11 uur zal Metwaldus de 54e samen met zijn adjudant het startschot geven voor deze spannende, maar zeer gezellige avond.

Naast het 10-delige servies zullen er veel meer prijzen te winnen zijn. Welke prijzen? Dat bepaalt u zelf. Neem allemaal (on)zinnige dingen mee die je in het kerstpakket hebt gekregen (of al een jaar in de kelder hebt staan) en ze zullen de prijzentafel vullen. Aan het eind van de avond kan iedereen weer met een fietstas vol spullen naar huis.

Dus, komt allen op vrijdag 23 december om 21.11 uur naar onze residentie voor een gezellige, maar vooral sportieve potstootavond!