CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Grootste Oliebollenveiling van Nederland 2023

Hij komt er weer aan! Vrijdagavond 8 december om 20.11 uur wordt het startschot gegeven voor de grootste online oliebollenveiling van Nederland. Komen de eerste 60 oliebollen naar u toe?

Op vrijdag 8 december vindt wederom De Grootste Online Oliebollenveiling van Nederland plaats! Vanaf 20:11 uur wordt de eerste partij van 60 oliebollen geveild. Dit in aanloop naar de oliebollenverkoop op zaterdag 9 december. U kunt meebieden door uw bod te mailen naar oliebollenveiling@cvdemetworst.nl. Elke nieuwe bieding mag maximaal € 11,00 hoger bedragen dan het vorige bod. De biedingen worden live bijgehouden op de website.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om aanwezig te zijn bij de Live Online Oliebollenveiling. In de kroeg van onze residentie ’t Molentje zal onze veilingmeester ook biedingen accepteren, maar uiteraard zal hij ook online voor een gezellige sfeer zorgen. Wilt u niet bieden, maar wel genieten van gezelligheid en een lekker drankje? U bent van harte welkom. ‘t Molentje organiseert deze avond namelijk hun La Chouffe avond! Met muziek van DJ Vakman Johnny is gezelligheid gegarandeerd!

Om 23:11 uur sluit de veiling en ontvangt de hoogste bieder:

  • 60 heerlijke oliebollen!
  • Twee entreekaarten voor de pronkzitting op vrijdag 2 februari!

Dit wil jij toch ook winnen?

Veilingmeester X-waldus Remco van Aken zal ook dit jaar zorgen dat de juiste prijs betaald gaat worden voor dit gewilde arrangement!