CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Glossy-commissie

Wij stellen graag aan u voor…. de Glossy-commissie

Vorige week hebben wij de Jubileumcommissie aan u voorgesteld. Vandaag de volgende commissie die ook achter de schermen erg hard werkt, maar ook erg belangrijk is voor onze vereniging. Wij stellen graag aan u voor: de makers van de Glossy!

Jullie weten allemaal wel dat de Glossy meer is dan alleen het programmaboekje voor de pronkzittingen met daarin ruimte voor alle sponsoren van CV de Metworst. De laatste jaren is het echt een mooi blad geworden, met daarin ruimte voor leuke foto's, recepten en grappen rondom de Zillewoldse carnaval.

Het blad wordt gemaakt door een gezellige groep mensen met diverse achtergronden en toch allemaal hetzelfde doel: schik maken bij de Metworst. Dat gebeurt al tijdens de vergaderingen. Met z'n allen om tafel met een hapje en een drankje komer er de beste ideeën naar boven. Dit jubileumjaar is de groep al vroeg aan het werk gegaan: er wordt al druk gesnuffeld tussen oude foto's om het blad dit bijzondere jaar ook een echt jubileum-tintje mee te geven. En zoals elk jaar wordt er ook weer reikhalzend uitgekeken naar de Pronkenpresentatie. Die is dit jaar op 10 november, dan wordt Prins Metwaldus de 56-ste gepresenteerd in het Molentje. De roddeltantes (en twee ooms) gaan daarna pas echt hard aan het werk met achtergronden van de hoogheden en hun motto om dit te verwerken in de Glossy. Zo wordt het blad vaak ook een leuk aandenken voor de nieuwe prins.

Deze Metworst-commissie staat altijd open voor ideeën. Als u een leuke foto of anekdote hebt, meld het gerust, misschien kunnen ze er iets mee. Bel/mail/app naar: Dieske Sprenkelder, Chantal Willemsen, Demi Geerts, Kelly Toebes, Lars Dales, Maike Alberts, Anouk Roes, Sjoerd Sprenkelder, Feike Theunissen of Marie-Christien Vreeman. En wie weet, ziet u het in de Glossy terug.