CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De eerste steen is gelegd!

Door de stijgende bezoekersaantallen in de afgelopen jaren is het Molentje tijdens het karnaval altijd uitgebreid met een horecaplein. 

Door de stijgende bezoekersaantallen in de afgelopen jaren is het Molentje tijdens het karnaval altijd uitgebreid met een horecaplein.  Hier kunnen de bezoekers genieten van een patatje, visje of een metworstje. Tevens kunnen de jassen worden opgehangen.
Maar toch was er nog een probleem, de parkeerplaats liep niet door. Hierdoor was er ook een beperking in grootte van tent. Voor het karnaval 2014 moest alles anders dacht Ed. Dus daarom stonden op zaterdag 23 november een groep Metworsten klaar met schop, tegels en trilapparaten. Jos de Bakker kwam nog ff langs voor de inwendige mens met warme saucijzen terwijl de eerste struikjes verplaats werden.  Jurgen streek nog eens met de waterpas door het zand, waarna de eerste steen gelegd kon worden.  Na een dagje zwoegen lag het plein er weer prachtig bij en kunnen de plannen voor het vergrote horecaplein gerealiseerd worden om meer comfort te geven aan de bezoekers.