CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De beuk d’r in bij Zinkputtendorp!

fallback image post metworst
Een zware delegatie van De Zinkputters was afgelopen zaterdag in geslaagd twee hofartiesten van De Metworst te contracteren. Het werd een dolle boel….

Zaterdag 24 januari was het voor cv De Zinkput uit Varsselder tijd voor de jaarlijkse pronkzitting.

Ook daar ging de beuk d’r in, want het werd een pronkzitting met een rood-wit tintje. Een zware delegatie van De Zinkputters was er namelijk in geslaagd twee hofartiesten van De Metworst te contracteren.

Niemand minder dan Tina Lady en Bremske togen naar Varsselder om daar het podium te sieren. Ook in het legen van de tap, stonden zij de Zinkputters bij.

Tina Lady gaf met haar act de aanwezige vrouwen zoveel zelfvertrouwen, dat na elke mannengrap luidkeels werd gejuigd. De wat aangeslagen mannen vroegen daarentegen nog weleens om een time-out, die uiteraard niet toegekend werd.

Om 23:30 uur was Bremske aan zet. Hij zorgde met zijn act als Sinterklaas voor vele lange lachsalvo’s. Zijn slotlied “De schimmel van de Sint” werd, nadat de muziek al was afgelopen, nog lang doorgezongen.
Het was een pronkzitting waar goed op teruggekeken kan worden, gezien het kwalitatief uitstekende programma en de schitterende sfeer. Kortom, in Varsselder weet men wat carnaval vieren is!

Als klap op de vuurpijl ging de vrouw van Bremske ook nog eens lopen met de hoofdprijs van de loterij, een gloednieuw navigatiesysteem! De weg terug naar Zillewold werd dan ook zonder problemen gevonden.

Maar niet voordat de avond werd afgesloten met een fotosessie in de snack-kar van ’t Smikkeltje. Kan het nog Zillewoldser? In eerste instantie vond Eddy het een beetje onwenning, maar uiteindelijk was hij toch zeer in zijn nopjes met deze sluikreclame