CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De berken gooien de beuk d’r in!

fallback image post metworst

Silvolde is weer een nieuw monument rijker. Midden in ons mooie dorp onder de lampen van Metworstplaza werd vannacht …

Silvolde is weer een nieuw monument rijker. Midden in ons mooie dorp onder de lampen van Metworstplaza werd vannacht om 0.00 uur een nieuw monument geplaatst en onthult door de drie berken die er de komende tijd "De beuk d’r in gooien!"

Diverse monumenten, maar geen Metworstmonument bij Metworstplaza vonden de 3 hoogheden van CV De Metworst niet kunnen. Om te voorkomen dat er iemand lucht van zou krijgen en het zou uitlekken richting de pers werd het angstvallig geheim gehouden. Zelfs de Minister van Informatie, die al in een diepe slaap lag, werd er pas op het laatste moment voor wakker gemaakt. De nacht van 18 op 19 februari zou M-Night zijn. Op de plek van bestemming aangekomen werd er al snel een gat gegraven waar de boom met wortel en al in kon. Tijdens de graafwerkzaamheden werden al direct 2 rood/blauwen gespot. Waar die zo snel vandaan kwamen weet bijna niemand.

De hoogheden tonen trots hun resultaat

Gelukkig bleef het bij een vermanend vingertje en een vriendelijke claxon. De heren gingen vervolgens onverstoorbaar door. Het was maar goed dat ze als eerste waren met het plaatsen van het monument. Zodoende kon er nog het beste plekje voor worden uitgekozen. Want sinds de rood-witte Metworstplaza er is, is deze locatie tijdens het karnaval een geliefde plek om monumenten te plaatsen. Maar deze berk staat nu fier overeind, recht onder het bord van Metworstplaza te pronken.

Eerst het grondwerk Metwaldus laat het grove werk graag over aan zijn adjudanten.
ff het bord goed vasthouden mannen. Hij moet stevig worden vastgeschroefd. Gerrit voorspelt een krachtige wind. Metworstplaza by night