CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De aftrap is aanstaande!

fallback image post metworst

De aftrap van alweer een nieuw carnavalsjaar is weer aanstaande. Hadden we vorig jaar de carnavaleske datum van 11-11-’11…

De aftrap van alweer een nieuw carnavalsjaar is weer aanstaande. Hadden we vorig jaar de carnavaleske datum van 11-11-’11 waarin Metwaldus de 49ste met zijn Adjudant gepresenteerd werd. Ook dit jaar hebben we een unieke datum en wel zaterdagavond 10-11-’12! Dan presenteert CV De Metworst de Pronkenpresentatie.

Een avond die, zoals het hoort, eerst in het teken zal staan van afscheid nemen en aansluitend het begin zal zijn van het nieuwe carnavalsjaar. Afscheid gaat er genomen worden van Metwaldus de 49ste Bertus Hogeweide met zijn adjudant Toon Bouwmeister. Zij zullen deze avond op geheel eigen wijze terug blikken op "un jaor as gin ander".

Maar naast afscheid en een nieuw begin staat er, zoals u gewend bent bij de Metworst, ook een prachtig programma te wachten. Een programma dat bol staat van spektakel, buut, dans en muziek. Dit jaar ben ik bijzonder trots dat we diverse eigen artiesten kunnen aankondigen. Artiesten die de afgelopen weken weer volop geoefend hebben om er een prachtig avondje Metworst van te maken.


Nog eenmaal in de schijnwerpers bij De Metworst

Een nieuw carnavalsjaar met een nieuwe prins of prinses. Gaat hij of zij dit jaar regeren met één of twee adjudanten? Allemaal vragen die deze avond beantwoord zullen worden. Eén ding staat in ieder geval vast, de nieuwe prins of prinses gaat komend jaar door het leven gaat als Metwaldus de 50ste!

Bent u ook zo benieuwd geworden? Kom dan zaterdag 10-11-’12 om 20:11 uur naar onze vertrouwde en gezellige residentie ’t Molentje en beleef weer een avondje bij CV De Metworst. Toegang is gratis.

Namens het bestuur,

Peter Pruijn

Voorzitter CV De Metworst