CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dansmarietjesmiddag!

Metwaldus en Adjudant namen afscheid van dansmarietjes. Afgelopen zondag 7 oktober stond er veur de dansgarde een groots evenement in de planning…

Metwaldus en Adjudant namen afscheid van dansmarietjes. Afgelopen zondag 7 oktober stond er veur de dansgarde een groots evenement in de planning. Prins Metwaldus de 44ste, zien adjudant en zien hofdames hadden de dansmarietjes namelijk uutgeneudigd veur een geweldige afscheidsmiddag. Want nao de elfde van de elfde zullen disse deerntjes onder de heerschappij van Prins Metwaldus de 45ste verder motten. En zullen wi’j, Prins Metwaldus de 44ste en adjudant, alles weer met 16 vrouwen minder motten doen (dat schealt natuurlijk wel een hoop gekakel).


Koekhappen veur ow lust en leaven!

Um de emoties un betje te onderdrukken stond disse middag bol van de gezellige Old-Hollandse spöllen, zoas zaklopen, worstvreaten, spiekerdrieten, appelbieten, touwtrekken en stoelendans. Ut werd al gauw duudelijk dat menig marietje oaver meer talenten beschikte dan wi’j ooit hadden gedacht (zie de foto’s). De dag werd afgesloten met een romantisch diner, bestaonde uut patat en frikandel afgewerkt met een toefje mayonaise, curry of ketchup.

En veurdat iedereen weer op de fiets sprong, werden de leden van de dansgarde bli’j gemaakt met een snoeptuutje. In disse tuutjes zat een hoop snoep, een pakje tissues (um een traantje weg te pinken bi’j ons afscheid op de 11e van de 11e) en een pen (um un mooie brief met te schrieven a’j ons mist).

Bekiek de foto’s maor es um te zien hoe gezellig ut wel niet was!


Deur dik en dun op eenzame hoogte…