CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dansmarietjes op trainingskamp?

fallback image post metworst

Zoals u weet is de redactie van deze onvolprezen Metworst site altijd scherp op de laatste nieuwtjes…….

Zoals u weet is de redactie van deze onvolprezen Metworst site altijd scherp op de laatste nieuwtjes. Zo hebben wij middels betrouwbare bron foto’s weten te bemachtigen van enkele dansmarietjes die blijkbaar hun zo welverdiende schoolvakantie (volgens eigen zeggen althans) opofferen om op 3 september goed voor de dag te komen. Op 3 september vraagt u zich af? Wat is er op 3 september dan? Hebben wij iets gemist? Wel beste Metworsten en Metworsterinnen: op 3 september beginnen onze enthousiaste dansmariekes weer enkele fraaie dansjes in te studeren.

hier nog ietwat vermoeid ogend....
Tsja, het blijft karnaval natuurlijk...

En als gezegd, daar willen deze beide dames goed voor de dag komen!Gesponsord door hun ouders hebben Nienke Suselbeek en Marlou ten Have derhalve een trainingskamp belegd in de Belgische Ardennen, onder een zeer strak regime! De door vermoeidheid getekende gezichtjes, normaal stralend van enthousiasme, werden verwend middels een lekker verfrissend maskertje. De komkommerschijfjes waren speciaal voor de foto’s maken net verwijderd. Of de dames hadden honger. Want er was natuurlijk een streng dieet opgesteld. IJs en friet waren natuurlijk uit den boze, ook al was het kamp in België. Louter salades en vette haring voor een strakke huid waren hun deel.

Het modderbad gaf ook een heerlijk ontspannen gevoel, aangevuld met speciale kruiden om de spieren en gewrichten lekker soepel te maken. Ook de ontluikende vetrolletjes werden stevig aangepakt, middels het 10 kilometer lange survival parcours, waar helaas geen beelden van gemaakt zijn. Maar, beste dames en heren, het resultaat mag er zijn! Achter deze enorme blitse zonnebrillen bevinden zich twee dansmarietjes in topconditie, helemaal gereed om tijdens hun dansjes tot het uiterste te gaan. En door het strenge trainingskamp met een ijzeren discipline. De trainsters Anouk en Dagmar hebben er straks geen kind aan….

Het resultaat mag er zijn...