CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dansgarde Begeleiding

Wij stellen graag aan u voor…. onze Dansgarde Begeleiding

Hallo allemaal,

Tijdens de pronkzittingen en de carnaval staan onze dansmarietjes volop in de schijnwerpers. Maar in hun schaduw staan een 6-tal dames die ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dat zijn Anouk Roes, Nicole Klomberg, Lotte Pruijn, Bo Heister, Nienke van Lente en Natascha van Dijk. 
Lotte en Bo zorgen voor de muziek en verzinnen de dans van onze allerkleinste en schattige minimarietjes. Nienke verzorgt dit jaar de muziek en dans van onze Young Starts. Natascha verzorgt dit jaar de muziek en dans van onze Red White Dynamite.

Anouk en Nicole regelen alles eromheen. Zij zorgen dat alles wat de dansmarietjes nodig hebben ook aanwezig is, van mascara tot haarschuifjes en van sokken tot glitters. Zij verzorgen de communicatie naar ouders, zorgen voor de was (onze mooie nieuwe pakjes moeten ook gewassen worden natuurlijk), zorgen voor de versnaperingen tijdens de pronkzittingen (daar zijn de dansmarietjes heel blij mee) en voor al het andere wat erbij komt kijken.

De meiden beginnen elk jaar na de kermis met hun nieuwe dans (de minimarietjes iets later). Ze oefenen dan elke week tot carnaval. Dit jaar zijn extra vroeg begonnen, al voor de zomervakantie, om een mooie jubileumdans te maken met de Young Stars en Red White Dynamite. Voor wie deze dans gemist heeft tijdens de Pronkenpresentatie, tijdens de Pronkzittingen laten we deze dans zeker weer zin.

Tot ziens bij de Pronkzittingen!