CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Daar ben ik nu trots op!

De voorbereidingen lopen, de planningen zijn gemaakt en de taken zijn verdeeld! Dit is in het kort…

De voorbereidingen lopen, de planningen zijn gemaakt en de taken zijn verdeeld! Dit is in het kort waar we afgelopen vrijdag tijdens de laatste vergadering met Prins en Adjudant, Raad van Elf , PR commissie en bestuur over gesproken hebben.

Alles loopt tot volle tevredenheid en wij doen er alles aan om wederom veel Silvoldenaren een schitterende karnaval te bieden in de komende weken. Maar wat weinige weten is dat wij als Metworst mede een programma in elkaar zetten voor verzorgingstehuis Antonia en wel op zondag 11 februari de zondag voorafgaande aan het “echte “karnaval. Een programma waaraan o.a. Prins en Adjudant, de Kroezenhokers en de dansmarietjes deelnemen. Om als Metworst een bijdrage te mogen leveren aan het karnaval bij Antonia, dát is iets waarop ik trots kan zijn.


Ibe Bongers, voorzitter

“Rosenmontag vier je in Zillewold”
Een andere activiteit waar we als gezamenlijke verenigingen druk mee zijn is het programma en de PR rondom rosenmontag. Voor het éérst in de Zillewoldse geschiedenis zijn op rosenmontag alle horeca gelegenheden geopend. De programma onderdelen zijn zo op elkaar afgestemd dat je als karnavalist alles kunt meemaken op deze bijzondere dag. Binnenkort meer informatie over deze gezellige maar o zo zware rosenmontag. Binnenkort kun je op deze website hier alle informatie over vinden. Hou dus deze website in de gaten zodat je "deur dik en dun" geïnformeerd bent over alle zaken die je tijdens het Zillwoldse carnaval kunt beleven!

Zorg dat je erbij bent!


Een bijzondere happening; in 2004 sprak Gerry de Zillewoldenaren toe tijdens een grootse modeshow…