CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

D’n dollen dinsdag

fallback image post metworst
De dinsdag met karnaval staat bij De Metworst in het teken van alles vroeg opruimen en daarna ff afpilzen bij 't Centrum.

De dinsdag met karnaval staat bij De Metworst in het teken van alles vroeg opruimen en daarna ff afpilzen bij 't Centrum. Na een kort nachtje meldden de eerste Metworsten en Metworsterinnen zich rond 10 uur bij 't Molentje. Bezem, stofzuiger, stoffer en blik, poetsdoeken, Sil. Grond. Tech.'s bedrijfsauto. Alles wordt ingezet zodat rond 11.30 uur niet meer te zien is dat 12 uur daarvoor een groot feest gaande was. 

Want dat hoort ook bij De Metworst eerst samen een groot feest vieren en daarna samen met de kroegeigenaar de boel opruimen en netjes achterlaten. Vervolgens werd thuis de boel ff bij iedereen opgeruimd en werd om half 3 koers gezet richting 't Centrum om daar met een brede grijns op het gezicht ff het afgelopen karnaval te evalueren. Wat een feest en wat een feestvierders hebben we in de zaal gehad! Iedereen had plezier en dat was prachtig om te zien. Uiteindelijk konden we om 12.00 uur met een goed gevoel naar het verbranden van Bacchus gaan kijken. Alleen had Bacchus er zelf nog geen zin an. Hij wilde nog wel ff doorfeesten. Maar om half 1 was het dan toch mooi geweest…

Klik hier voor de foto's

Remco geeft er kleur an! Metworstplaza nu ook al bij Erik in de kroeg Un jaor as gin ander werd er kleur an gegeven
P&A van de Foekepot brachten de sfeer erin, de sjaal gingen de lucht in. Ook onze P&A bleven nog ff plakken. Om half 1 was Bacchus eindelijk zover.