CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

CV De Metworst zet zich in voor Sportclub Silvolde

fallback image post metworst
Dat de rood-witten ook een beetje een zwart-wit hart hebben bleek afgelopen weekend wel weer.
Allereerst was er de gezellige vrijwilligersavond van de Sportclub.
Jurgen, Ibe en Gert-Jan achter de bar tijdens de vrijwilligersavond bij de zwart-witten

Dat de rood-witten ook een beetje een zwart-wit hart hebben bleek afgelopen weekend wel weer. Allereerst was er de gezellige vrijwilligersavond van de Sportclub. Allereerst was er de gezellige vrijwilligersavond van de Sportclub. Diverse Metworsten gaven hier acte de presence voor de bar. O.a. Metwaldus en zijn rechterhand. Maar ook achter de bar was het Metworstgehalte hoog. Voorzitter Ibe zorgde samen met Rv11 lid Jurgen dat de aanwezige gasten niets tekort kwamen.

Jurgen, Ibe en Gert-Jan achter de bar tijdens de vrijwilligersavond bij de zwart-witten
Dit is ze prima gelukt, de meeste vrijwilligers hadden zaterdag toch wat moeite met het losdoen van de ogen. Ook Bob de Bouwer stond achter de bar, alleen nam hij als een echte Bob betaamd de keuken eens goed onder handen en ging daar allerlei klusjes verrichten. Voorzitter Peter Hoes van de Sportclub sprak zijn dank dan ook uit richting De Metworst voor hun hulp.

Diverse Metworsten juichen om de goal van Erik ter Voert

Dit was niet de enige hulp die De Metworst deed dit weekend, ook op de zondag is het Metworstgehalte langs de lijn altijd hoog en gezellig. We mogen wel zeggen dat we inmiddels onze eigen M-side hebben achter de goal. De gebroeders Sprenkelder, Metwaldus, zijn rechter- en linkerhand, de veurzitter, de Minister van Informatie en nog vele andere Metworstprominenten waren weer aanwezig om het eerste naar een 5-0 overwinning te schreeuwen. Uiteraard wilde Marco dit wel ff op de gevoelige plaat vastleggen.