CV de Metworst

Search
Close this search box.

Veurgluu’jen bij De Metworst

Zaterdag 26 oktober begon het Bestuur, P&A, Rv11, actieve commissieleden en dansgarde met het veurgluu'jen op het karanavalsseizoen 2013-2014.

Zaterdag 26 oktober begon het Bestuur, P&A, Rv11 en dansgarde met het veurgluu'jen op het karanavalsseizoen 2013-2014. In haar eigen residentie 't Mölleke was door de feestcommissie een ouderwets gezellige Hollandse avond georganiseerd. Onder het genot van een drankje en een hapje werd er ff bijgepraat, maar er was ook een spelactiviteit ingepland. Presentator van de avond, Bjorn Tangelder van For All Partyservice vond na enig zoekwerk een tweetal geschikte teamcaptains voor het spel in de vorm van Prins Julius en Adjudant Lars. Vervolgens stelden zij hun eigen teams samen onder de aanwezigen die het tegen elkaar op moesten nemen in de spelshow "Ik hou van Holland".

 
Aan alles was hierbij gedacht. Zo moesten er woorden gespeld worden, kwam de verjaardagstaart voorbij en ook Mr. Chung om een liedje te zingen. Mr. Chung was deze avond eenmalig onze eigen Zittingspresident. De spelshow leverde onder de aanwezigen veel passie, strijd en hilariteit op met uiteindelijk als terechte winnaar Adjudant Lars. Heidi uit zijn team wist met de laatste draai aan het rad, precies de 100 punten te pakken. 

Feestcommissie en Bjorn bedankt voor de gezellige en geweldige avond.