CV de Metworst

Search
Close this search box.

CV de Metworst op zoek naar de Heilige Graal

Silvolde – Zaterdag 11 november presenteert CV de Metworst haar nieuwe hoogheden, Metwaldus de 60e, tijdens de Prinsenpresentatie. Hiervoor bent u van harte uitgenodigd in, residentie en thuishaven van de Metworst, ’t Molentje in Silvolde. De deuren van de zaal gaan om 19.11 uur open, de entree is helemaal gratis (kaarten heeft u dus niet nodig) en het programma begint om 20.11 uur.

Tijdens deze avond zal ’t Molentje omgetoverd zijn tot een Middeleeuwse zaal met schilden, zwaarden en natuurlijk mag het bier en de wijn niet ontbreken, want ook dat werd in de Middeleeuwen veel gedronken. Samen met het publiek zal men op zoek gaan naar de Heilige Graal. Maar zullen zij deze vinden? Hopelijk gaat alles goed en wordt aan het eind van deze avond het Metwaldus de 60e  aan carnaval vierend Zillewold en omstreken worden gepresenteerd.

Er worden niet allemaal nieuwe hoogheden aan het publiek voorgesteld. De avond zit, zoals u van de Metworst gewend bent, vol met buut en dans. Er wordt vol trots een nieuwe dansgarde gepresenteerd en ook de twee huidige dansgarde zullen hun dansen weer laten zien. Daarnaast heeft de programmacommissie van Metworst weer twee top buutreedners weten te strikken.

Voor Metwaldus de 59e zal op deze avond het lampje voor de laatste keer uit gaan. Met hun motto wi’j doen ut lampje uut wordt er nog één keer terug gekeken op een fantastisch carnaval. Maar waar voor de één het lampje uit gaat, gaat er voor een ander prinsenpaar het lampje branden. Ook zo benieuwd wie Metwaldus de 60e wordt? Zin in een gezellige avond vol dans en buut? Kom dan zaterdag 11 november naar ’t Molentje in Silvolde.

Prinsenpresentatie CV de Metworst
Zaterdag 11 november 20.11 uur (deur open om 19.11 uur)
Residentie ’t Molentje in Silvolde