CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

CV De Metworst duikt de studio in

fallback image post metworst

Afgelopen woensdag hebben op een geheime locatie ergens in de Achterhoek de opnames plaatsgevonden van…

Afgelopen woensdag hebben op een geheime locatie ergens in de Achterhoek de opnames plaatsgevonden van het jubileumlied van CV De Metworst. Niets werd aan het toeval overgelaten. We moesten ons verzamelen bij de broer van Vincent van Gogh die geheel nietsvermoedend in pyjama aan de shoarma zat. Gelukkig was er wel koffie geregeld om de kelen van het bestuur en de jubileumcommissie te smeren. Nadat de koffie op was werden we in het donker door de regen naar de volgende locatie geleid.

Achter de plant verscholen zit de broer van Vincent van Gogh

Ook op deze locatie moest er een half uurtje gewacht worden totdat de kust veilig was. Of moest er gewacht worden op de voorzitter die elders verplichtingen had. In ieder geval mochten we op een gegeven moment door een prachtige tuin over strak geplavuizede paden afdalen naar de kelders van de geheime locatie om letterlijk de studio in te duiken. Het schijnt dat de penningmeester, doordat we zover onder N.A.P. zaten, spontaan een aanval heeft gekregen van koude koorts. Mocht u een beterschapskaartje willen sturen, dan kan dat via info@cvdemetworst.nl.

Hoe dan ook, de opnames verliepen voor de rest voorspoedig. Momenteel wordt door de producer nog wel één en ander bijgeschaafd om te proberen van deze zangtalenten nog iets te maken. Maar waarschijnlijk zal tijdens de pronkenpresentatie op 10 november a.s. de vuurdoop van het jubileumlied zijn.
(noot redactie: Het kan zijn dat menig Zillewoldenaar, waaronder Theo Vet, reeds het jubileumlied heeft gehoord op zaterdag 25 augustus jongstleden, we hopen dat u er van genoten heeft.)