CV de Metworst

Search
Close this search box.

CV De Metworst bakt ze bruin!

fallback image post metworst

Zaterdag 12 december is er de hele dag een kerstshow bij de Welkoop in Silvolde. Hier kun je dan al je kerstartikelen kopen en natuurlijk ook kerstbomen. Tussen de kerstbomen in staat de rood witte brigade

Zaterdag 12 december is er de hele dag een kerstshow bij de Welkoop in Silvolde. Hier kun je dan al je kerstartikelen kopen en natuurlijk ook kerstbomen. Tussen de kerstbomen in staat de rood witte brigade van CV De Metworst heerlijke oliebollen te bakken. Bart ‘de Bakker’, onze Prins van het afgelopen carnavalsseizoen, heeft vorig jaar hiervoor stage gelopen bij zijn broer Jos de Bakker. Onder het motto “vaak bu’j te bang” heeft hij gelijk het geheim van een heerlijke oliebol ontfutseld. Dit recept wordt zaterdag 12 december ingezet om tussen de kerstbomen in heerlijke bruine oliebollen te bakken. De oliebol wordt in de sputterende olie geplaatst om deze adequaat en op de seconde precies een bepaalde tijd daar te laten ronddrijven.

Bart
Bart de Bakker "De baktijd is ook cruciaal voor een lekkere volle en smakelijke oliebol. Je moet er tenslotte lekker in kunnen bijten zonder dat de olie over de broek heen loopt” aldus Bart ‘de Bakker’. De inwoners van Silvolde en omgeving kunnen in ieder geval genieten van zijn bakkunsten. Maar ook o.a. de dansmarietjes en de huidige Prins Metwaldus 47ste, Ruud Huls, en zijn adjudanten Dennis Schwartz en Niek Keijser zullen heerlijke oliebollen gaan bakken. Dus: eet smakelijk! Uiteraard is er ook aan de glühwein en warme chocolademelk met slagroom gedacht. Dus komt allen op zaterdag 12 december a.s. naar de kerstshow van de Welkoop in Silvolde van 9.00 tot 17.00 uur en koop tevens daar de lekkere oliebollen, want: “Vaak bu’j te bang!”