CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Carnaval bij de Schuylenburg

fallback image post metworst

Dinsdag 21 februari is er voor de iets oudere jeugd een pronkzitting gehouden in het Grand Café van De Schuylenburg. Deze avond…

Dinsdag 21 februari is er voor de iets oudere jeugd een pronkzitting gehouden in het Grand Café van De Schuylenburg. Deze avond werd georganiseerd door Het Rode Kruis in samenwerking met het verzorgingstehuis.

Na het bekendmaken van de nieuwe Prins en Adjudant van De Schuylenburg: Prins Bernard de 2e en Adjudant Toon, traden diverse artiesten tijdens deze avond op. Zo was het Joop ten Have die verkleed als voetballer leuke grapjes vertelde. Was er muzikale inbreng van een Kroezenhoeker, Tijdloos en Makkie veur Ruud. Als slotakkoord van deze gezellige avond traden o.a. directeur Hermsen en vele medewerkers van De Schuylenburg op.

Dweilorkest De Kroezenhøkers bracht tijdens de pauze de stemming erin door enkele meezingers te spelen. Wat deze avond ook duidelijk werd is dat de bewoners de optocht weer graag langs het verzorgingstehuis ziet komen. Zo van een afstand naar de prachtige optocht kijken vinden de bewoners niets.