CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Brunch bi’j De Buurman

Bijna kwam er een einde aan een jarenlange traditie van de maandagmorgen. De brunch ooit opgestart door de vriendengroep De Dweilen bij De Metworst, kende vorig jaar door allerlei oorzaken een zeer lage opkomst.

Bijna kwam er een einde aan een jarenlange traditie van de maandagmorgen. De brunch ooit opgestart door de vriendengroep De Dweilen bij De Metworst, kende vorig jaar door allerlei oorzaken een zeer lage opkomst. Hierdoor heeft het Bestuur van De Foekepot even getwijfeld of ze de brunch dit jaar wel door moesten laten gaan. Ook het Bestuur van De Metworst was van mening dat de brunch er wel bij hoort op de maandag maar zag vorig jaar ook de lage opkomst.

In het kader van totaalkarnaval in Zillewold stemden de voorzitters e.e.a. af. Wat was de oorzaak? Wat moest er veranderd worden om de mensen weer over de streep te trekken? De uitkomsten zijn positief! De brunch gaat gewoon door! Ook met dank aan De Buurman.

Het ontbijt is gewoon een stevig ontbijt, geen koud en warm buffet, maar daarom niet minder lekker. Laat dat maar aan De Buurman over. Misschien wordt het wel weer als vanouds, dus komt allen. Lekker samen wakker worden met een gezond ontbijtje. De aanvang is 10:41 uur; De entree slechts € 5,- en kinderen < 12 jaar gratis!Kortom, het enige en echte begin van een nieuwe Totaal Zillewoldse Rosenmontag Karnaval. Ennuh bij de laatste vergadering gaven al bijna 50 Metworsten, groot en klein, zich op om naar de brunch gaan.  Na de brunch vervolgen de activiteiten zich bij Ons Pakhuus met het karnaval voor de kinderen om 13.11 uur. Bij De Metworst gaan om 13.41 uur de deuren open en staan voor u op het podium DJ Rob Spijker, Perfect Showband en Gebroeders Ko.

Karnaval vier i'j samen in Zillewold!